The New Way to success. advance. progress.

Pentru afaceri de succes elaboram solutii complexe legate intre ele. Responsabilitatea, creativitatea si pasiunea sunt elemente ce definesc o echipa care intelege pe deplin dorintele clientului. Alaturi de noi veti descoperi ca internetul nu este numai un mijloc de promovare a afacerii, este chiar o afacere complexa, ce aduce permanent clienti afacerii dumneavoastra.


Despre noi putem spune multe lucruri. Suntem tineri, suntem pasionati de ceea ce facem si credem ca o facem bine.
G-Studio Web Design a prins contur in Ianuarie 2010, inca de pe bancile facultatii. Atunci am decis sa facem mai mult decat un hobby. Suntem tot timpul atenti si foarte conectati cu tot ceea ce este nou, de aceea in realizarea proiectelor noastre imbinam cele mai noi tehnologii pentru un design si un proiect cat mai atractiv si mai complex pentru clientii nostri.

Servicii Web Design


Cum lucram?


We design your future and bring your website to life.
Ideile tale plus solutiile noastre, afacerea ta de maine.

Analizam cu atentie competitia, astfel veti sti tot timpul in ce situatie va aflati si cum puteti acapara un segment mai mare de piata.

Dezvoltam ideile dumneavostra cu un plus de tehnologie din partea noastra.

Campanii SEO, E-mail marketing, Analiza competitorilor, Analiza de piata si multe altele, totul pentru succesul unei afaceri online.


Creare site - Magazin virtual Craiova - Targu Jiu

Incepand cu luna Noiembrie 2017 ne puteti gasi in:

  • Dabuleni, Dolj
  • Craiova, Dolj
  • Filiasi, Dolj
  • Rovinari, Gorj
  • Targu Jiu, Gorj

Oferim solutii progresiste care pot fi adaptate in functie de nevoile dumneavoastra, indiferent ca sunteti o companie mica (start-up) sau mare, indiferent de domeniul de activitate sau de cifra de afaceri. Daca visati de mult timp la site-ul perfect, ati ajuns in locul potrivit, acolo unde visul dumneavoastra poate sa devina realitate.
Cum punem in practica ideile cele mai bune?
Inainte de inceperea proiectului, discutam impreuna despre necesitatile dumneavoastra. Dupa aceea analizam toate posibilitatile si alegem impreuna cu dumneavoastra cea mai buna solutie. Iar in final, punem in practica cele mai bune idei.
De ce noi?
Credem cu tarie in ceea ce facem. Pentru noi fiecare client este important, tratam clientii cu respect si seriozitate.
Oferim fiecarui client servicii web complete in realizare unui website, magazin online, comunitate online, site agentie imobiliare etc.Servicii web ce includ consultanta, administrare, pachete de gazduire web, certificate SSL, inregistrare domenii si promovare online.
Venim in ajutorul clientului cu solutii si idei inovatoare care transforma vizitatorii in posibili clienti.
Crearea unei identitati prin intermediul website-ului este un prim pas pentru prezenta companiei dumneavoastra pe Internet, se pot vedea rapid avantaje prin micsorarea costurilor de marketing legate de distribuirea informatiilor si a costurilor de actualizare a acestora, precum si accesul permanent al clientilor domneavoastra la informatii utile.

HTML/CSS
100%
Design
85%
WordPress
75%
Photoshop
85%
Javascript
90%
CMS Web Site
92%
PHP
80%
MySQL
85%

Noi Oferim

Suport Tehnic


HTML5 / CSS3 / JS


Promovare Google


CMS WebSite

Responsive Design


Mobile WebSite


Administrare WebSite


Optimizare SEO

mai mult

Pentru noi fiecare client este important. De aceea incercam sa oferim fiecarui client pretul cel mai accesibil si o calitate cat mai inalta a serviciilor.
Cand spunem web design ne referim la un „tot”, la solutii integrate pentru ceea ce inseamna acest domeniu de activitate, pornind de la inregistrarea de domenii web, gazduirea proiectelor pe servere competente, crearea si implementarea proiectului, servicii de administrare/mentenanta si incheiand cu partea de promovare si publicitate.
Ne adresam interprinderilor mici si mijlocii, companiilor si persoanelor care doresc sa isi creeze, sa mentina sau sa isi promoveze identitatea, produsele si serviciile si in mediul online.

0
0
0
0

Scopul nostru

Oferim solutii web complete, adaptabile fiecarui tip de client.
Suport tehnic, consultanta, analiza competitori, servicii SEO On-page si Off-page.
Realizam site-uri web, magazine online adaptabile oricarui tip de dispozitiv.
Ne adresam interprinderilor mici si mijlocii, start-up-urilor, companiilor si persoanelor care doresc sa isi creeze, sa mentina sau sa isi promoveze identitatea, produsele si serviciile in mediul online.

Ne gasiti pe:


Servicii web design pentru orice Start-up, Creare site web optimizat, Creare magazin online, Optimizare site web - SEO.
Oferim servicii la un pret accesibil, cu posibilitatea platii in rate.