In lungul sir de cautari pe internet am tot intalnit oferte de genul "Site Ieftin" "Site CMS plus SEO la 99 Euro" "Magazin Online Ieftin" si lista poate continua.

In acelasi timp gasim oferte care la 150 Euro contin si o campania Google Adwords de circa 50 Euro. Aceasta campanie este fara sens, deoarece suma este foarte mica si nu poate genera vizitatori.

Sfatul unui profesionist ar fi urmatorul: evitarea unor astfel de oferte sau servicii pentru ca sunt o totala pierdere de timp si de bani.

De ce un astfel de site nu poate rezista online mai mult de 3 luni?

Discutam intr-un alt articol despre cateva puncte esentiale in realizarea unui website, numai revin asupra lor, insa va invit sa lecturati putin urmatorul link: Creare site ieftin :)

Un buget de 100 sau 200 Euro pentru realizarea unui  website complet nu sunt suficienti.

Realizarea unui website este un proces complex care presupune informare despre firma sau serviciile prestate de firma care doreste un web site.

Echipa care realizeaza este formata in principiu din 2 -3 persoane cu experienta in domeniu: project manager, web designer, specialist seo.

 De ce avem nevoie de o asemenea echipa?

Pentru ca sunt servicii individuale, servicii pe care o singura persoana nu le poate realiza.

Analiza minima pentru un SEO (organic) corect, de baza, realizat corect, este de minimum 5 zile, timp in care analizam piata, nisa, in care noul site isi va face intrarea.

Alegi un serviciu ieftin, primesti un serviciu ieftin.

Nimeni nu-ti va acorda suportul tehnic de care ai nevoie nu peste 3-6 luni, ci abia dupa 1 zi de la finalizarea proiectului.

Constati ca serverul pe care site-ul este gazduit are un loading time foarte mare. 

Dupa 3 luni site-ul tau tot nu apare in Google, care este principalul motor de cautare.

Noi, G-Studio Web Design, asiguram suport tehnic gratuit 1 an de zile, garantia produsului nostru este de 3 ani. Gazduim website-uri pe servere competente, gazduite in SUA, Germania si Romania.

Grija și inteligența cu care contruim web designul unicat (sau cu care personalizăm un template) atât în texte cât și în imagini; testarea finală minuțioasă, asigură longevitatea site-ului tău.

Iata de ce mitul site-urilor cu 100-200 Eur cade din punctul nostru de vedere.

In speranta ca acest articol ti-a clarificat cateva intrebari, inainte de a plati serviciile prea ieftine sau prea gratuite ale unui ”web designer/webmaster”, cantareste toate aspectele si nu uita care este scopul site-ului tau: sa iti ajute afacerea sau sa o afecteze?