All for Joomla All for Webmasters

Blog Web Design

Blog web design. Servicii web design, informatii web, it. Informatii utile servicii web.

 • Home
  Home This is where you can find all the blog posts throughout the site.
 • Categories
  Categories Displays a list of categories from this blog.
 • Tags
  Tags Displays a list of tags that have been used in the blog.
 • Bloggers
  Bloggers Search for your favorite blogger from this site.
 • Team Blogs
  Team Blogs Find your favorite team blogs here.
 • Login
  Login Login form
01
Iun

Dispozitivele mobile si importanta in mediul online

Posted by on in Web Design
 • Font size: Larger Smaller
 • Hits: 3784
 • Print

responsive-web-designPeste 18 milioane de persoane au folosit anul trecut serviciile de telefonie mobilă în România - abonamente sau cartele preplătite.

Potrivit raportului de specialitate, publicat azi, numărul a fost în creştere cu 16% faţă de 2014, iar peste 14 milioane de persoane folosesc conexiunea în bandă largă, adică serviciile 3G şi 4G.

Prea putine magazine online tin cont in Romania de faptul ca o mare parte din cumparaturi se realizate de pe telefon. Solutia este insa simpla: pentru a reusi o achizitie fara batai de cap pentru utilizator si cu un feedback pozitiv din partea lui, site-urile trebuie optimizate. Cand nu se poate realiza acest lucru, se poate lua in calcul o refacere a intregii infrastructuri. Desigur, aceasta schimbare implica anumite costuri, dar pe termen lung vor fi amortizata, arata o analiza realizata de agentia de marketing online Today's.

 In 2016, intre 20 - 35% din comenzile magazinelor online vor fi realizate astfel. Totusi, vanzarea nu este totul, ci si revenirea clientilor este, nu de putine ori, la fel de importanta. 

In cazul prezentei online, este important ca site-ul sa aiba un landing page bine optimizat, potrivit vizitatorilor care nu il acceseaza de pe desktop. 

Un advertiser trebuie sa tina cont de trei mari aspecte care se pot transforma in beneficii. Intai, actiunea dorita de utilizator sa fie usor de realizat, de la accesarea unui formular sau vizualizarea datelor de contact la navigare.

Preşedintele Autorităţii Naţionale de Reglementare în domeniul Comunicaţiilor: Catalin Marinescu:

"La sfârşitul anului 2015 numărul de utilizatori de telefonie mobilă a rămas aproximativ constant, penetrarea este de 116%, iar numărul de utilizatori de cartele SIM activă, deci care au fost folosite în cursul anului 2015 este de peste 22 de milioane. 

Din aceştia avem un număr de 18 milioane de utilizatori de internet, avem o creştere semnificativă a utilizatorilor de internet de bandă largă, iar creşterea este adusă de dezvoltarea reţelelor 4G şi de creşterea numărului de utilizatori de servicii de telefonie internet mobil 4G."

Cu ajutorul unui site web aveti posibilitatea de a va adresa potentialilor clienti din intreaga lume, intreaga tara sau intregului judet, pentru a va expune propria oferta de produse prin prisma unor servicii de realizare site web la un pret scazut, 24h / zi, 7 zile / saptamana.

Noi suntem aproape de dumneavoastră cu orice soluție pentru realizarea unui site web

Sursa: România-actualități 

Rate this blog entry:
 • No comments made yet. Be the first to submit a comment

Leave your comment

Guest Duminică, 26 Ianuarie 2020

Main Menu (2)