All for Joomla All for Webmasters

Blog Web Design

Blog web design. Servicii web design, informatii web, it. Informatii utile servicii web.

 • Home
  Home This is where you can find all the blog posts throughout the site.
 • Categories
  Categories Displays a list of categories from this blog.
 • Tags
  Tags Displays a list of tags that have been used in the blog.
 • Bloggers
  Bloggers Search for your favorite blogger from this site.
 • Team Blogs
  Team Blogs Find your favorite team blogs here.
 • Login
  Login Login form
15
Iul

Pokemon Go poate deveni viitorul in materie de advertising

Posted by on in Web Design
 • Font size: Larger Smaller
 • Hits: 2350
 • Print

Pokemon GoInca de la lansarea sa, Pokemon Go, aplicatia pentru Android sau iOS a celor de la Niantic a inregistrat un succes monumental.

Frenezia cu care e intampinat jocul a dus la recorduri neasteptate: in SUA, in zilele acestea, pe platformele de Android aplicatia este mai accesata decat Twitter, Facebook sau Instagram, potrivit rra.ro.

Dupa ce a devenit una dintre cele mai virale aplicatii, Pokemon Go va include spatii pentru reclame sau advertising.

Intr-un interviu pentru Financial Times, CEO-ul Niantic John Hanke a declarat ca "locatiile sponsorizate" ar putea aduce un venit in plus fata de achizitiile in aplicatii pentru obiecte virtuale sau power-up-uri :)

Cu alte cuvinte, firmele, resturante, hoteluri etc pot achizitiona spatiu virtual pe harta jocului, in speranta de a atrage clienti in locatiile lor. 

Potrivit aceleiasi surse citate "Financial Times", reteaua de "locatii virtuale" mapate pe harta din Pokemon Go va fi similara cu cea prezenta in jocul Ingress, precedentul lui Pokemon Go.

 Dupa cum bine stim cu totii, cei din state nu se dau in laturi cand vine vorba de investitii, astfel ca exista platitori pentru aparitiile pe harta Pokemon Go, printre acestia se numara: farmaciile Duane Reade, lantul de cafenele Jamba Juice.

Unii dintre retailerii din SUA au costatat ca prezenta pe harta jocului le-a marit profitul cu 75%, jocul fiind capabil sa conduca intr-o locatie sute de clienti reali.

"Numarul de oameni a fost peste aasteptari", dupa ce a facut o investitie de doar 10 dolari, oferind vizitatorilor posibilitatea unui upgrade de putere, declara Tom Lattanzio, prorpietarul L’Inizio Pizza Bar din Long Island City, Queens, pentru The New York Post

Agentiile de publicitate vor fi taxate pe baza de "cost per vizita", similar cu "cost per click" utilizat in publicitatea de cautare Google, a spus Hanke.

Nu ne ramane decat sa ne bucuram de noile oportunitati.

Rate this blog entry:
Trackback URL for this blog entry.
 • sorin gherghe Duminică, 24 Iulie 2016

  Informatia este foarte utila. ca antreprenor doresc un plus de infortie, un loc in plus pentru promovare si ceea ce este mai important, costul este foarte mic, in comparatie cu alte servicii.

 • Silviu Duminică, 24 Iulie 2016

  Am gasit articolul acesta pe Twitter si mi-a atras atentia.
  Va multumesc pentru lamuririle din e-mail, mi-au fost de mare ajutor.

 • Duna Adelina Duminică, 24 Iulie 2016

  Pentru o suma relativ mica putem beneficia de un numar mare de clienti, doar ca la noi aceasta frenezie nu are amploarea celei din SUA.
  Ideea mi se pare foarte interesanta si de-a dreptul fantastica mai ales daca esti detinatorul unei, terase, cafenele, etc.

Leave your comment

Guest Duminică, 26 Ianuarie 2020

Main Menu (2)