Site de prezentare cu panou de administrare

CMS - Content Management System este o aplicatie web, un Sistem de Administrare Continut pentru un site web. Concret, continutul site-ului dvs. poate fi usor de administrat, prin intermediul unei interfete web simple, fara a fi necesare cunostinte in domeniu (web design, programare web). Un modul de admin CMS permite administratorilor sa adauge/modifice sau sa stearga continutul si structura unui site web.


Detalii CMS, modul de administrare site:
» Un CMS (Content Management Systems sau modul / sistem de administrare a continutului unui site), permite celor fara cunostinte de programare web sau HTML sa faca modificari in paginile din site.
» CMS foloseste o baza de date; tot ce trebuie facut este sa va logati, modificarea textului se face destul de simplu intr-o pagina online, apoi un click pe butonul Salveaza
» Modificarile vor fi facute in baza de date, si dupa salvare, vor fi vizibile pe site.
» CMS permite, de asemenea, schimbarea imaginilor din site, gestionarea bannerelor publicitare.
» Acest CMS include o pagina de Login, Pagina de Administrare si alte pagini dinamice PHP, necesare aplicatiei.

Device

Site de prezentare in CMS

Poate fi denumit si sistem de administrare deoarece functioneaza ca o colectie de actiuni utilizate pentru gestionarea si administrarea informatiilor. Aceste actiuni sunt concepute pentru a contribui la schimbul de date stocate dintre utilizatori si administratorii site-ului.
Controlul accesului la date se face pe baza unor roluri de administratori, care sunt definite pentru a controla actiunile pe care administratorii au permisiunea de a le utiliza. Aceste roluri pot fi de vizualizare, de editare , de adaugare sau stergere a anumitor date sau informatii.

Preturile nu sunt afisate. Acestea difera in fuctie de fiecare proiect in parte, de optiunile grafice dorite.
Preturile includ TVA, cotatia lor fiind estimata in moneda nationala RON/LEU
.