ImmoSoft - CRM Imobiliar & Site

Simplu - Puternic - pentru Profesionisti
Esti cu un pas mai aproape de afacerea pe care ti-o doresti!


ImmoSoft - CRM Imobiliar

ImmoSoft este unul dintre cele mai puternice si complete crm-uri pentru agentiile imobiliare din Romania.

ImmoSoft este un CRM imobiliar, solutie integrata de marketing, administrare si site de prezentare, special conceput pentru agentii imobiliare si brokeri. Platforma software a fost creata pornind de la nevoia specifica din Romania si insumeaza experienta a peste 20 ani in piata imobiliara. Ai toate instrumentele necesare pentru a gestiona proprietatile, inregistrarile, cumparatorii activi, precum si prezenta online.

Ce ofera in plus ImmoSoft?

Am automatizat o mare parte din munca necesara pentru un management si marketing eficient, astfel incat sa te poti concentra pe ceea ce conteaza cu adevarat. CRM-ul lucreaza pentru tine, ca si cum avea propriul asistent imobiliar. Vei economisi timp, vei fi mai bine organizat si concentrat pe dezvoltare, acum poti gestiona afacerea ta de oriunde pe orice dispozitiv. Soft-ul imobiliar te ajuta sa gestionezi toate tranzactiile, tinandu-te organizat si in control, vine echipat cu o serie de rapoarte, inclusiv un rezumat al tranzactiilor, statistici financiare, un raport de sesizari, precum si o lista cu activitatea lunara a fiecarui agent. Toate rapoartele sunt listate automat la un interval de 30 zile si te ajuta sa iei decizii mult mai informate.

Avantaje ImmoSoft - Soft Imobiliar

  • Acces rapid si securizat in aplicatie (din orice locatie, de pe orice dispozitiv conectat la internet, nu necesita instalarea nici unei aplicatii)
  • Securizare si backup in timp real al informatiilor (nu exista posibilitatea sa va pierdeti informatia in urma unei defectiuni hardware sau a infectarii cu virusi)
  • Organizarea si pastrarea in deplina siguranta a informatiei, partajata pe conturi de utilizatori
  • CRM format din module menite sa ajute la organizarea si optimizarea muncii agentilor imobiliari
  • Optimizarea timpului de lucru (permite publicarea prin feeduri in portaluri imobiliare)
  • Unelte si metode de marketing avansate
  • Rapoarte care permit optimizarea activitatii si costurilor

Simplu.Puternic.Pentru Profesionisti

Informatiile sunt colectate intr-o singura baza de date. Sunt accesate usor si pot fi aplicate atat imobilelor pentru vanzare, precum si proprietatilor care vor fi disponibile in viitor. Accesul la baza de date si informatii va fi restrictionat pentru fiecare angajat in functie de rolul administativ. Poti stoca informatii despre clienti, email-uri, apeluri telefonice si chiar cererile facute in persoana, prin introducerea lor in baza de date. Avand acces la istoricul imobiliar al clientilor, vei reusi sa oferi rezultate mai bune la cerere, sa livrezi propuneri utile in viitor.

Sistemul CRM este dedicat afacerii tale, un software intuitiv si simplu pe care il poti utiliza pentru a grupa si monitoriza datele. Pe deplin sigur, software-ul CRM este realizat special pentru agentii si brokeri imobiliari cu scopul de a ajuta in gestionare si dezvoltarea business-ului.
Cu ImmoSoft, toate tranzactiile planificate si intalnirile agentului vor fi inregistrate automat in calendarul personal, iar sistemul de alerta se va asigura ca iti vei aminti lista de task-uri pe tot parcursul zilei. In calitate de administrator, vei avea acces la calendarele angajatilor, astfel incat sa poti monitoriza activitatea lor, sarcinile curente si tranzactiile in lucru. Software-ul CRM este potrivit pentru agentii mari si mici, precum si agenti imobiliari independenti.

Contactati-ne!

Pentru demo, cotatie de pret sau orice alte informatii nu ezitati sa ne contactati.