Pret creare site web - magazin virtual

Tratam orice proiect cu seriozitate si ne respectam intotdeauna termenul de finalizare chiar daca uneori este nevoie sa lucram peste program. Suntem multumiti atunci cand munca noastra este apreciata.


Creare site - Magazin online (virtual) - SEO

Oferim o gama larga de servicii web. Putem realiza orice tip de site web, cu o multitudine de servicii si aplicatii grafice. Realizare site web prezentare, platforma anunturi online, site stiri, blog personal, comunitate online, site agentie de turism, site cu aplicatii si functii bancare, magazine online si multe altele.
Servicii si analize SEO, strategii de marketing online, consultanta web, intretinere site web.
Pentru toate aceste servicii si multe alte preturile nu sunt incluse in site.
Nu avem costuri ascunse, nu lucram si nu livram servicii web sub forma unor pachete. Noi nu limitam clientul la un anumit serviciu online, tratam si oferim respect si seriozitate fiecarui client in parte.
Preturile difera pentru fiecare proiect in parte, pentru ca fiecare client este diferit, fiecare client doreste cu totul altceva.
Preturile se fac in functie de serviciul dorit, optimizare seo, concurenta si cuvinte cheie, nu exista preturi standard ….in general ele sint doar pentru a “momi” clientii.

Oferim transparenta serviciilor atunci cand incheiem un contract pe care-l onoram pana la finalizarea proiectului.

Contactati-ne!

Contactati-ne pentru mai multe detalii.