Strategii de optimizare - SEO

Analizam, proiectam si implementam o strategie de marketing online adaptata afacerii dvs in vederea obtinerii celor mai bune rezultate. Aceasta strategie va creste traficul, rata de conversie si ROI-ul, adica rezultatele pe care le doriti. Avem cunostintele si experienta necesara pentru a va oferi servicii de calitate, indiferent ca va doriti o strategie SEO ce ofera rezultate, sau un plan complex de promovare online.


Primele pozitii in Google?

Solutia cea mai la indemana este o campanie de optimizare SEO, elaborarea unei strategii corecte oferindu-va posibilitatea unei vizibilitati maxime in fata potentialilor dvs clienti. Cand spunem vizibilitate maxima ne raportam la prezenta afacerii dvs in primele 3 pozitii ale rezultatelor oferite de motoarele de cautare, aproximativ 70% din traficul organic fiind redirectionat catre aceste site-uri.

Device

Optimizare Google Places si local SEO

Atunci cand un utilizator Google genereaza o cautare locala, Google afiseaza automat 7 rezultate pentru afaceri locale in primele rezultate. Acest lucru inseamna ca daca site-ul dumneavoastra se afla in top, va poate oferi un trafic suplimentar si de calitate.

Cum va putem imbunatati site-ul

Serviciile de optimizare pentru Google places / local SEO sunt similare cu cele de optimizare seo. Prin adaugararea corecta a site-ului dumneavoastra in Google Places, modificari in site, o campanie de promovare si cresterea increderii in afacerea dvs, va putem oferi pozitii de top in cautarile locale.

We bring your website to life!
Listarea site-ului
O listare corecta trebuie sa contina cateva elemente esentiale, precum:
  • Alegerea corecta a categoriei
  • Descriere optimizata
  • Numere de contact
  • Imagini si video
  • Adresa corect optimizata
  • Verificare si aprobare
O adaugare corecta este obligatorie pentru o pozionare cat mai buna. Listarea trebuie sa fie optimizata pentru a garanta afisarea pentru cuvintele cheie dorite.
Afisarea in top
Pe langa listarea corecta este necesara o strategie de optimizare ce contine mai multe elemente, precum:
  • Modificari in site
  • Linkbuilding
  • Citarea relevanta a site-ului
  • Reviews/Recenzii/comentarii
Indiferent de localitatea din Romania unde va desfasurati activitatea, echipa noastra va poate ajuta sa va atrageti clientii din zona dumneavoastra.
Indiferent de serviciul oferit de firma dumneavoastra, sau de tipurile de produse pe care le vindeti, in cazul in care clientii din zona dumneavoastra va cauta serviciile sau produsele, trebuie sa va asigurati ca ajung pe site-ul dumneavoastra.
Daca afacerea dumneavoastra are nevoie de o prezenta locala cat mai buna, contactati-ne astazi pentru consultanta si o oferta.