Creare site de prezentare & magazin online

Crearea unei identitati prin intermediul website-ului este un prim pas pentru prezenta companiei dumneavoastra pe Internet, se pot vedea rapid avantaje prin micsorarea costurilor de marketing legate de distribuirea informatiilor si a costurilor de actualizare a acestora, precum si accesul permanent al clientilor domneavoastra la informatii utile.Aplicatii Web - Site Web - Magazin Online

Creare Site de Prezentare Firme si Start-up

Realizam la comanda orice tip de site web. Fie ca este vorba de un site de prezentare, blog personal, site agentie de turism, site inchirieri auto etc.

Creare Magazin Online

Crearea unui magazin online va poate aduce mai aproape de vanzarile la care visati si de clientii pe care-i doriti.

Redesign Site Web

Nu va mai place vechiul site? Se incarca mai greu? Nu conteaza daca site-ul dvs nu este realizat de catre noi, insa noi putem fi solutia problemelor tale.

Servicii SEO - SEM - Promovare online

Analiza de cautare, constructia de link-uri, analiza cuvintelor cheie, concepere si distribuire articole, continut de scriere si multe alte servicii menite sa-ti duca site-ul, afacerea, acolo unde doresti.

Inregistrare Domenii

Inregistrare domeniu .ro Gratuit pentru toata viata pe numele dvs. atunci cand alegeti unul dintre serviciile noastre.

Gazduire Site Web

Gazduim site-urile clientilor nostri, dar oferim si servicii de web hosting. Totul intr-un singur loc, la un click distanta.

Consultanta Web

Doresti deschiderea unei afaceri in mediul online insa nu sti la ce concurenta sa te astepti? Caru-i tipp de public i-te adresezi? Noi te putem ajuta!

Mentenanta/Intretinere Site Web

Intretinerea unui web site sau a unui magazin online poate deveni destul agasanta la un momentdat. Noi te putem scuti de nervii in plus oferindu-ti timpul liber de care ai nevoie.

Aplicatii Web

Realizam orice tip de aplicatie web la cerere. Soft imobiliar - ImmoSoft (soft - site destinat agentiilor imobiliare) & CarProg - Soft inchirieri auto

Certificat SSL Gratuit

Oferim tuturor clientilor un certificat SSL (certificat securitate) Gratuit pentru 1 an la alegerea unuia dintre serviciile noastre.


Servicii Web Design Craiova - Targu Jiu

Descoperiti potentialul Internetului si invatati sa-l folositi in avantajul dvs. Economisiti timp si bani evitand defectele de optimizare pe care majoritatea paginilor web le prezinta. Evitati capcanele in care aluneca si cei mai avansati web designeri. Se stie ca e mai usor sa previi o greseala decat sa o corectezi. In era digitala din ziua de azi, mai mult ca niciodata, consumatorii cauta afaceri locale prin motoare de cautare online. Daca aveti o afacere, ar trebui sa aveti un site web fara nici o indoiala. Chiar daca afacerea dumneavoastra este mica si vinde produse sau servicii, atunci ele pot fi vandute online. Site-ul web este o parte importanta a afacerii dumneavoastra. Asigurati-va ca o tratati ca atare. Compania noastra pune la dispozitie servicii de web design personalizat si creare site web in conformitate cu standardele web existente. In procesul de realizare al oricarui site asiguram un nivel inalt de creativitate, accesibilitate si interactivitate care asigura vizitatorului o experienta de navigare placuta si relaxanta.

Contactati-ne!

Contactati-ne pentru mai multe detalii.